Of het nu pech of schade is: wij helpen u graag.

Wat moet ik doen als er iets is gebeurd? Bij wie moet ik zijn als ik schade aan mijn Mercedes-Benz heb? Wie komt er snel bij u als er iets is? Van Driel helpt u. Voor schadeherstel kunt u vertrouwd bij ons terecht. Persoonlijk en betrouwbaar ontzorgen wij u in het gehele proces. Inclusief een vervangende auto.

Werkt Van Driel voor iedere verzekeraar? 
Nagenoeg wel. In veel gevallen ook nog eens zonder eigen risico.

Kan ik mijn Mercedes-Benz bij Van Driel verzekeren?
Ja dan kan. Wij werken samen met Mercedes-Benz Insurance. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte met de allerbeste voorwaarden voor Mercedes-Benz rijders.

Ik wil mijn verzekering elders afsluiten.
Let bij het afsluiten van een autoverzekering op of u vrije keuze van schadehersteller heeft. Meestal scheelt dit slechts enkele euro’s per maand.

Waarom moet ik mijn Mercedes-Benz bij Van Driel laten herstellen?
Omdat wij uitsluitend met originele onderdelen werken. Daarnaast is uw Mercedes-Benz is zeer complex. Laat alleen Mercedes-Benz opgeleid personeel aan uw auto werken. Ook voor een kleine schade.

 Help! Ik heb een barst in mijn ruit. Wat nu?
Geen zorgen. In veel gevallen kunnen wij uw ruit zonder eigen risico vervangen. Vanzelfsprekend monteren wij alleen originele Mercedes-Benz ruiten. Gaat u niet naar Van Driel met uw ruitschade? Waarschijnlijk wordt er bij derden een after-market ruit van lagere kwaliteit gemonteerd.

Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Tel: 0411-632800

Voor noodgevallen kunt u contact opnemen met de Mercedes-Benz Nooddienst: 00800-17777777

scroll up