Repair & Reconnect

De hoogste standaard in veiligheid

U wilt op uw auto kunnen vertrouwen. Wij ook. Daarom is het bij verschillende soorten schade verstandig om op de specialisten van Mercedes-Benz te rekenen. De beste experts doen er alles aan om uw auto weer in topvorm te krijgen. Ook voor oudere modellen.

Onzichtbare schade

Een klein deukje kan grote gevolgen hebben. Een sensor die opnieuw gekalibreerd moet worden, of een camera die vanwege de plaatsing van een nieuwe ruit niet meer goed werkt. Er is altijd een kans op elektronische schade achter de zichtbare schade. Dit kan bijvoorbeeld het autonoom remsysteem of de voetgangersdetectie beïnvloeden terwijl wij, u en andere weggebruikers juist op deze systemen vertrouwen.

Repair & Reconnect

Repair & Reconnect is de nieuwe Mercedes-Benz schadeservice van Van Driel. Met Repair & Reconnect wordt ook de schade achter de schade
gerepareerd. Wij hebben alle specifieke kennis over de aansluitingen, kalibratie en aanpassing van sensoren en camera’s in huis.

Alle kennis in huis

Bij ons wordt er uitsluitend met specialistische apparatuur en met Mercedes-Benz Originele Onderdelen gewerkt. En om met een gerust gevoel nieuwe kilometers te maken, bieden wij vier jaar garantie op de reparatie en twee jaar garantie op onderdelen.

Voor kleine gebruikssporen

Krassen, butsen of een steenslag: het is nauwelijks te voorkomen. Daar is Mercedes-Benz SmallRepair voor bedoeld. Dankzij innovatieve reparatietechnieken worden kleine beschadigingen van interieur en exterieur snel en voordelig verholpen - zonder onderdelen te vervangen.

 
 

scroll up