Autopoetser, chauffeur en handyman in één

______________________

Van Driel is op zoek naar een Autopoetser, chauffeur en handyman in één. Wij zoeken een klantgerichte alleskunner met oog voor detail.

Van Driel is officieel servicepartner voor Mercedes-Benz personenwagens. Vanaf januari 2018 zijn wij ook servicepartner voor Vans. Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste Autopoetser, chauffeur en handyman. Samen met ons team streef je naar één doel en dat is de hoogste klanttevredenheid.

De functie
Je zorgt ervoor dat zowel auto’s van klanten als eigen auto’s in topstaat terug de weg op gaan. Je hebt oog voor detail en hebt toegang tot al het benodigd materiaal om de auto tiptop aan onze klanten af te leveren. Je weet van aanpakken en je bent iemand die altijd streeft naar perfectie.

Daarnaast ben je in deze functie bezig met het ophalen en terugbrengen van auto’s. Dit kan zijn bij klanten thuis, het ophalen bij een leverancier of zelfs in het buitenland. We vinden het belangrijk dat je dit chauffeurswerk met een glimlach uitvoert. Je bent zuinig op je spullen en die van een ander.

Er is altijd wat te doen. Het kan dus zijn dat je naast bovenstaande werkzaamheden diverse klusjes op en rond ons bedrijf dient uit te voeren.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een actieve collega met:
-              Een secure werkwijze.
-              Oog voor detail.
-              Enthousiasme en betrokkenheid.
-              Een rijbewijs B.

Wij bieden:
-              Veel afwisseling en diversiteit in jouw werkzaamheden.
-              Toegang tot professioneel gereedschap en poetsbenodigdheden.
-              Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO.
-              Een prettige werksfeer met een toegewijd team.

Heb jij interesse in bovenstaande functie? Jouw sollicitatie kun je mailen naar Bart van Driel.

Zijn mailadres is: bart@autobedrijfvandriel.nl

scroll up