Als u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de webversie.

 


Wij bij Van Driel zitten al helemaal in de Summer vibe en dan moet de zomer officieel nog van start gaan. De zomer is voor veel van onze relaties het moment om er eens heerlijk tussen uit te gaan voor een welverdiende vakantie.

Met een cool en veilig gevoel in uw Mercedes-Benz naar Italië, Spanje of Schiphol? Maak dan snel een afspraak voor een ReadyToGo zomercheck inclusief wasbeurt én tijdelijk gratis* ruitenwissers!

Verder praten wij u in onze Summer vibes nieuwsbrief bij over onder andere de AVG/GDPR wetgeving en brengen wij onze social media kanalen nogmaals onder uw aandacht.

 
 

 
 


Geachte relatie,

Wij stellen uw interesse in ons bedrijf zeer op prijs. Daarom sturen we u regelmatig informatie over de ontwikkelingen en nieuwigheden binnen ons bedrijf.

Op 25 mei 2018 is de nieuwe Europese privacywetgeving GDPR (AVG) van kracht gegaan. Dat betekent dat wij vanaf deze datum een nieuw privacy statement hanteren. Daarbij kunt u er op vertrouwen dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn bij ons. En natuurlijk blijven we u graag informeren over alles wat ons bedrijf u te bieden heeft.

Ontvangt u onze nieuwsbrief liever niet meer? U kunt zich onderaan deze nieuwsbrief afmelden.

Met vriendelijke groet,

Het team van Van Driel

 
  Ons privacy statement  
 

 
 


Frisse, gezonde lucht is simpelweg een eerste levensbehoefte. Daarom biedt Van Driel voor uw Mercedes-Benz Airco Cleaning en Airco Onderhoud aan. Door de grondige reiniging van het aircosysteem bent u gegarandeerd van 100% zuivere lucht én houdt u het hoofd cool. Door regelmatig de luchtleidingen van uw airconditioning te laten reinigen, voorkomt u nare geurtjes en geeft u ziektekiemen geen kans.

Airco Cleaning
Hierbij verzorgen we een complete en grondige reiniging van uw airconditioning, waarbij zowel de verdamper als luchtleidingen worden schoongemaakt.

Airco Onderhoud
Liever een all-in onderhoud? Naast de Airco Cleaning wordt er met speciale diagnose-apparatuur een complete controle uitgevoerd van de airconditioning van uw Mercedes-Benz. We controleren de temperatuur en druk. En indien nodig vullen we koelvloeistof (tot 100 gram) en/of compressorolie bij.

 
  Uw hoofd cool houden deze zomer?  
 

 
 


Werken aan het mooiste merk ter wereld bij één van de beste servicedealers van Nederland? Wegens groei en verdere professionalisering binnen onze organisatie zoeken wij nieuwe collega’s. Samen met ons team streef je naar één doel en dat is de hoogste klanttevredenheid. 

Kent u diegene met een technische achtergrond die wij zoeken? Een familielid, vriend of kennis? Zorg dan zij op de hoogte zijn van onze openstaande vacatures.

 
  Bekijk onze vacatures  
 

 
 


Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen Van Driel via onze social media kanalen.

Via facebook blijft u op de hoogte van diverse nieuwtjes en veranderingen binnen ons bedrijf. Verder blijft u ook constant up-to-date over nieuw binnen gekomen Mercedes-Benz occasions.

Op Instagram worden bijna dagelijks afbeeldingen geplaatst en blijft u op de hoogte van Mercedes-Benz occasions die bij ons binnen zijn gekomen.

 
  Facebook  
  Instagram  
 

 
 


Binnen 60 minuten weer veilig en schoon de weg op? Maak dan een afspraak voor ReadyToGo.

Blijf genieten van het beste dat uw Mercedes-Benz u te bieden heeft. Laat bij Van Driel de ReadyToGo check uitvoeren. Hierbij wordt uw auto op 21 belangrijke punten gecontroleerd. Deze check neemt een half uurtje in beslag. Overal een goedkeurend vinkje? Dan wordt daarna uw Mercedes-Benz volledig gewassen en kunt u met een gerust en schoon gevoel de weg op. Naar uw favoriete vakantiebestemming bijvoorbeeld of naar het strand of een terrasje.

De all-in controle voor een zorgeloze zomer kost: €49,95.

Tijdelijk actie*: nu met gratis ruitenwissers!

Ter indicatie: ruitenwissers voor een 2015 A-Klasse kosten normaal €59,-. Zorg dat u gebruik maakt van deze super scherpe actie!


* actie geldig t/m 31/07/2018 en alleen voor Mercedes-Benz personenwagens.

 
  Maak gebruik van de actie!  
 

 
 


Comfortabel onderweg met een geüpdatet Mercedes-Benz navigatiesysteem.

Jaarlijks wijzigt het Europese wegennetwerk en de verkeerssituaties met ongeveer 20%. De kaartgegevens van een navigatiesysteem zijn eigenlijk al na één jaar verouderd. Ook de beste navigatiesystemen hebben regelmatig een update nodig. Met een geüpdatet navigatiesysteem bent u verzekert van meer rijplezier, ontspannen en zonder onnodig tijdsverlies.

* actie is geldig van 15 juni 2018 t/m 31 juli 2018.

 
  Meer informatie  
 

 
 


Namens het gehele team van Van Driel wensen wij u een hele fijn zomer toe. Geniet van de zon, op het terras of gewoon lekker in de tuin.

Vriendelijke groeten vanuit Liempde.

Het team van Van Driel.

 
 

Contactgegevens

 
 

Autobedrijf Van Driel B.V.

Boxtelseweg 48, 5298 VC Liempde
Tel.: 0411 632800 - Fax: 0411 632900
E-mail: info@autobedrijfvandriel.nl
www.autobedrijfvandriel.nl

Reguliere openingstijden:

Ma. t/m vr.: 8.00 tot 18.00 uur.
Za.: 10.00 tot 16.00 uur.

 
 

Wilt u geen nieuwsbrieven van Autobedrijf Van Driel meer ontvangen? Schrijf u dan hier uit.